Achtergrond plaatje De Gaasgigant

Mollenklemmen

Bent u opzoek naar eenvoudige mollenklemmen met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding? Bij De Gaasgigant bent u aan het juiste adres! Onze mollenklemmen zijn gegalvaniseerd voor een lange levensduur, eenvoudig in gebruik, in Nederland handmatig afgesteld.

Een mollenklem is de meest doeltreffende manier om van mollen af te komen. Het is beter om meer dan één mollenklem te kopen en deze in de mollengangen te plaatsen. Zo vergroot u de kans dat u mollen met mollenklemmen vangt. De kans is ook groot dat er meerdere mollen in uw tuin of terrein zitten.
De mollenklem is in Nederland het meest gebruikte middel om mollen te bestrijden.

Anti mollengaas

Een meer diervriendelijke manier om mollen te bestrijden is door anti mollengaas in uw tuin of terrein te gebruiken. Door anti mollengaas onder uw gazon te leggen kunt u voorkomen dat mollen bulten grond verzetten en uw gazon vernielen. Anti mollengaas zorgt ervoor dat mollen niet door het gazon naar boven kunnen graven.

• Ons anti mollengaas is van uitstekende kwaliteit en gaat erg lang mee.
• Mollengaas is dier- en natuurvriendelijk.
• Mollengaas voorkomt bulten en gaten in uw gazon.

Mollenklemmen Talpex

De Talpex mollenklemmen zijn zonder handvat bij De Gaasgigant verkrijgbaar. De Talpex mollenklemmen zijn voorzien van brede rechthoekige schouders. Het juist instellen van een Talpex mollenklem is hierdoor eenvoudiger. Als u uw Talpex mollenklem zo efficiënt mogelijk wilt afstellen, dan is het van belang om plaatje van de klem onder een hoek van 135 graden in een mollengang te plaatsen. Hierdoor wordt de kans groter dat u met succes een mol vangt en de mol dus niet ontsnapt.
Na het plaatsen van de klemmen controleert u de klemmen dagelijks. Wanneer u een mol heeft gevangen, verwijdert u de mol en zet u de klem op dezelfde plaats weer terug. Vaak worden mollengangen door meerdere mollen gebruikt.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met De Gaasgigant .

A. de Greef B.V. / De Gaasgigant
Dorpsstraat 14 - 16
4043 KK Opheusden
info@degaasgigant.nl
Tel. 0488 441 412
Tel. Mob. 06 400 194 81

 • Krammen verzinkt maat 3,5 x 35 mm

  Krammen verzinkt maat 3,5 x 35 mm

  Vanaf: €5,00
 • Tuingaas groen geplastificeerd. Maaswijdte 7,5x10 cm. Hoogte 80 cm

  Tuingaas groen geplastificeerd. Maaswijdte 7,5x10 cm. Hoogte 80 cm

  Vanaf: €27,50
 • Halfzwaar Schapengaas 80/8-15

  Halfzwaar Schapengaas 80/8-15

  Vanaf: €64,50