Achtergrond plaatje De Gaasgigant

Mollenklemmen van De Gaasgigant

Tot vervelens toe storen mollen ons mensen met hun gegraaf op land waar ze niet horen. Na dit soort irritaties verlangt u vast naar een oplossing die de dieren ook echt bij u uit de buurt houdt. De Gaasgigant weet raad met deze problemen, want bij ons kunt u mollenklemmen halen. Wij durven u voor de volle overtuiging te verzekeren dat ze aan uw verwachtingen zullen voldoen. Maar mollenklemmen kopen, dat doet u natuurlijk niet zonder dat u er eerst wat meer van af weet.

Onze klanten mogen kiezen uit drie verschillende soorten.

Zo bieden wij de Talpex, de Yankee Junior en de Yankee Junior met handvatten aan. De eerstgenoemde mollenklem kwam tot stand in opdracht van boerenorganisaties en laat zich makkelijk bijstellen. Door de brede rechthoekige schouders pakt u hem moeiteloos beet. Bovendien werd hij elektronisch verzinkt om een langere levensduur mogelijk te maken. Bij het mollenklemmen bestellen raakt u misschien toch het meest enthousiast van de Yankee Junior. Deze allround klem vangt de mollen zeer goed en is al in uw bezit voor een lage prijs. Veel professionele mollenvanger gebruiken hem ook.

Een meer doeltreffende manier om die lastige mollen eindelijk te vangen, bestaat niet.

De meeste kans op het gewenste resultaat loopt u als u meerdere mollenklemmen koopt om deze door de gangen te verspreiden. Vaak vinden we zelfs meerdere mollen in dezelfde gang. Daarom raden we u aan om de mollenklemmen na plaatsing iedere dag te controleren om te zien of u al beet heeft.

De Gaasgigant helpt u nog steeds graag als u wel van de mollen af wil, maar daar geen klemmen voor wil inzetten.In die situatie denken wij met u mee of ons mollengaas u toch van de overlast af kan brengen, want dat zien mensen vaak als een meer diervriendelijke aanpak. De Gaasgigant staat u met alle plezier te woord als u ondanks alle informatie nog vragen heeft over mollenklemmen bestellen. U bent van de mollen af voor u het weet.

 • Tuingaas groen geplastificeerd. Maaswijdte 7,5x10 cm. Hoogte 120 cm. 10 m

  Tuingaas groen geplastificeerd. Maaswijdte 7,5x10 cm. Hoogte 120 cm. 10 m

  Vanaf: €16,00
 • Harmonicagaas groen geplastificeerd Hoogte 100 cm

  Harmonicagaas groen geplastificeerd Hoogte 100 cm

  Vanaf: €67,50
 • Vogelnet kersennet fruitnet tuinnet breedte 12 meter

  Vogelnet kersennet fruitnet tuinnet breedte 12 meter

  Vanaf: €6,60