Achtergrond plaatje De Gaasgigant

A. de Greef B.V. | De Gaasgigant

A. de Greef B.V. | De Gaasgigant uit Opheusden is werkzaam vanaf 1970 in de agrarische markt en tegenwoordig al lang gespecialiseerd in weideafrastering tegen scherpe prijzen. Denk hier bij aan terrein- en weideafrasteringen, schapengaas, konijnengaas, volieregaas, kippengaas, tuingaas maar ook alles voor schrikdraad, schrikkoord, schriklint en agrarische toebehoren.  

Wij leveren onder andere aan agrariërs en hobbyboeren maar ook aan overheids- instellingen, aannemers, wederverkopers en particulieren. Ons werkgebied is nationaal. Dit hebben wij in Opheusden opgebouwd door onze onderneming vanaf 1970 op de veemarkt in Zwolle en Den Bosch maar ook op diverse paardenmarkten te presenteren.

A. de Greef B.V. is een echt familiebedrijf, dat de naam van De Gaasgigant heeft gekregen van onze klanten omdat we een heel veel soorten, maten en hoeveelheden in rollen gaas op voorraad hebben. Door de jaren heen hebben wij een grote naam opgebouwd in de wijde omgeving op de agrarische markt. Nu sinds 2001 de veemarkten door de mkz crisis er niet meer zijn, en wij niet meer naar onze doelgroep gaan, komen de klanten steeds van verder weg naar ons toe.

Met de komst van internet kan De Gaasgigant haar doelgroep nog makkelijker bereiken en kennis laten maken met de van kwalitatief goede producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Hoewel wij digitaal actief zijn, staan wij u tevens met plezier terzijde op ons bedrijfsadres.
Waar service, aanvullend advies en persoonlijke betrokkenheid vanzelfsprekend zijn. 

 • Spandraad 2,8 mm. Zwaar verzinkt draad 5kg

  Spandraad 2,8 mm. Zwaar verzinkt draad 5kg

  Vanaf: €14,00
 • Esafort volieregaas 12,7x12,7x0,8x1000 mm

  Esafort volieregaas 12,7x12,7x0,8x1000 mm

  Vanaf: €90,00
 • Tuingaas groen geplastificeerd. Maaswijdte 7,5x10 cm. Hoogte 120 cm. 10 m

  Tuingaas groen geplastificeerd. Maaswijdte 7,5x10 cm. Hoogte 120 cm. 10 m

  Vanaf: €16,00