Achtergrond plaatje De Gaasgigant

Schapengaas kopen

De Gaasgigant verkoopt schapengaas van verzinkte ijzerdraden. Deze soorten schapengaas worden veelal gebruikt voor het omheinen van weilanden. Veelal wordt schapengaas gebruikt voor het omheinen van weilanden waar schapen grazen.

Het gaas is speciaal gevormd om schapen veilig te omheinen. De mazen zijn te klein voor de schapen en lammeren. Schapengaas wordt in verschillende hoogtes gemaakt. Er zijn in de hoofdmoot drie verschillende soorten schapengaas: licht, middel en zwaar schapengaas. Het verschil zit hem in de diameter van de draad.

Schapen zijn erg nieuwsgierige dieren die iedere kans benutten om de wereld te verkennen. Het gezegde is dan ook; als er één schaap over de dam is dan volgt de rest! Het schapengaas van De Gaasgigant is van hoogwaardige kwaliteit en het perfecte middel om uw schapen binnen het weiland te houden.

Het schapengaas van De Gaasgigant is voor verscheidene doeleinden goed te gebruiken; zowel voor erf, tuin of weiland. Ons gaas kan los op rol besteld worden en wordt bezorgd door heel Nederland. U kunt het schapengaas van De Gaasgigant direct online uit voorraad bestellen. 

Heeft u vragen over schapengaas? Neem vrijblijvend contact op met De Gaasgigant.

A. de Greef B.V. / De Gaasgigant
Dorpsstraat 14 - 16
4043 KK Opheusden
info@degaasgigant.nl
Tel. 0488 441 412
Tel. Mob. 06 400 194 81

 • Draadspanner Nr. 4 Zwaar verzinkt Lengte 120 mm. ***meest verkocht***

  Draadspanner Nr. 4 Zwaar verzinkt Lengte 120 mm. ***meest verkocht***

  Vanaf: €1,40
 • Schapennet 90 cm. oranje 50 meter enkele voet

  Schapennet 90 cm. oranje 50 meter enkele voet

  Vanaf: €69,50
 • Krammen verzinkt maat 3,5 x 35 mm

  Krammen verzinkt maat 3,5 x 35 mm

  Vanaf: €4,50