Achtergrond plaatje De Gaasgigant

Zwaar verzinkt draad

Wilt u zwaar verzinkt draad aanschaffen? Dan bent u bij De Gaasgigant aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan terrein- en weiderafrastering. Zo bieden wij bijvoorbeeld schapengaas, tuingaas en harmonicagaas, maar kunt u ook bij ons terecht voor prikkeldraad en gladdraad, mollenklemmen en vogelnetten, diverse materialen om hekwerk te kunnen plaatsen en andere agrarische toebehoren.

Prikkeldraad en gladdraad: zwaar verzinkt draad

Bij De Gaasgigant kunt u alle toebehoren voor terrein- en weideafrastering vinden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan prikkeldraad en gladdraad. Dat wordt vooral gebruikt om gebieden af te zetten, zodat wild of vee niet zomaar kan passeren. Het gebruik van prikkeldraad en gladdraad is snel en goedkoop. Een zeer effectief draad voor het afzetten van gebieden is zwaar verzinkt draad. Dit wordt gebruikt voor gaas, maar ook voor schrikdraad. De reden dat De Gaasgigant uitsluitend zwaar verzinkt draad levert, is omdat het niet roest en zeer sterk is. Wij leveren ons zwaar verzinkt draad op rollen van 1 kilo (zwaar verzinkt binddraad), 5 kilo en 25 kilo van 2,0 tot 4,0 millimeter.

Bezoek onze uitgebreide webshop

Wilt u graag zwaar verzinkt draad kopen bij De Gaasgigant? Wij begroeten u graag op ons bedrijfsadres aan de Dorpsstraat 14-16 in Opheusden, maar u kunt ook al onze producten gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Heeft u vragen over de producten uit ons assortiment? Bel dan naar 0488 441 412 voor meer informatie.

 • Esafort volieregaas 12,7x12,7x0,8x1000 mm

  Esafort volieregaas 12,7x12,7x0,8x1000 mm

  Vanaf: €90,00
 • Krammen verzinkt maat 3,5 x 35 mm

  Krammen verzinkt maat 3,5 x 35 mm

  Vanaf: €5,00
 • Spandraad 2,8 mm. Zwaar verzinkt draad 5kg

  Spandraad 2,8 mm. Zwaar verzinkt draad 5kg

  Vanaf: €14,00