Betalen en ontvangen

 Snel en voordelig uw materialen in huis? Ook daarom kiest u voor De Gaasgigant. Snelle levering is mogelijk door onze werkwijze:

  1. U bestelt
  2. Wij bevestigen de order
  3. Wij maken uw order klaar en versturen die
  4. U ontvangt een factuur
  5. Binnen 14 dagen na factuurdatum betaalt u de factuur
Eventuele reclamatie doet u binnen 8 dagen na ontvangst van uw bestelling. Wij nemen uw reclamatie in behandeling en zorgen voor een oplossing. Ondertussen betaalt u wel de factuur binnen de betaaltermijn. 
 
Bestellingen die wij voor 15:30 ontvangen, verzenden wij over het algemeen dezelfde werkdag nog. Pakketzendingen mag u dan meestal de volgende dag verwachten (zon- en feestdagen uitgesloten). 

Voor palletzendingen geldt dat wij die om 13:00 verzendklaar moeten hebben staan. Deze worden over het algemeen binnen 3 werkdagen na verzending geleverd met truck met oplegger. 

Heeft u vragen of wilt u zeker weten dat een zending op een bepaald moment bij u afgeleverd wordt (behoudens overmacht)? Neem contact met ons op om het met ons af te stemmen.

Helder over verzendkosten

De standaard verzendkosten zijn € 12,50 (pakket tot 30 kg.). Wanneer uw bestelling zwaarder is dan 30 kg., nemen wij contact met u op om dit af te stemmen. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Lees hier alles over de verzendkosten.