Over de Gaasgigant

Uw specialist

Opgericht in 1970 is A. de Greef B.V. | De Gaasgigant uit Opheusden uitgegroeid tot een gerenommeerde specialist in weideafrastering. Van terrein- en weideafrasteringen tot schapengaas, konijnengaas, volieregaas, kippengaas en tuingaas. Daarnaast vindt u bij ons schrikdraad, schrikkoord, schriklint, mollenklemmen en agrarische toebehoren.

Agrariërs en hobbyboeren zijn kind aan huis bij ons, maar ook overheidsinstellingen, aannemers, wederverkopers en particulieren mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Vanuit heel Nederland weet men ons te vinden, mede door de naam die wij sinds 1970 op de veemarkten in Zwolle en Den Bosch en op diverse paardenmarkten hebben opgebouwd.

A. de Greef B.V. is een echt familiebedrijf, dat de naam De Gaasgigant heeft gekregen van onze klanten omdat we een heel veel soorten, maten en hoeveelheden in rollen gaas op voorraad hebben.

Door de jaren heen hebben wij een grote naam opgebouwd in de wijde
omgeving op de agrarische markt. Nu sinds 2001 de veemarkten door de MKZ-crisis er niet meer zijn, en wij niet meer naar onze doelgroep gaan, komen de klanten steeds van verder weg naar ons toe.

Dankzij de komst van internet kan iedereen in Nederland kennismaken met de kwalitatief goede producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen bij De Gaasgigant.

De Gaasgigant is groot dankzij internet, we heten u net zo hartelijk welkom op ons bedrijfsadres in Opheusden. Ervaar zelf het bedrijf waar service, aanvullend advies en persoonlijke betrokkenheid vanzelfsprekend zijn.

Vertrouwde service

Deskundig advies

Snelle levering

Gespecialiseerd in afrastering